Velkommen til Kennel Storbakken

25.04.2016
Texaslia's Fanta - helt texas!
Til tross for tungt føre, så det ut til at Fanta koste seg på sesongavslutning i Storlidalen i helga. Fredag ble hun ført av Eivind Kolstad til en 2. uk i ruskevær. Åse stilte lørdag og søndag - været var knall, men føret fortsatt tungt. Lørdag ble en kanondag for vår del - tre fuglearbeid, et med reis og 1. uk var i boks! Søndag ble en "slitedag", men vi fikk avsluttet med et fint fuglearbeid. Jegeren skjøt rypa på bakken, så det ble uten reis. En 3. uk og Fanta premierte seg dermed alle tre dagene i helga!

Fanta har imponert oss med sin utvikling i vinter - på 8 starter har hun 7 premieringer: 3x 1. uk, 3x 2. uk og 1x 3. uk. - og hun er bare 14 mnd.

To av kullsøsknene er også premiert - Fibi (1. uk) og Zita (2. uk, 2x3. uk), og ryktene sier at det er flere talenter i dette kullet. Gratulerer også til  oppdretterne Tore og Yngve Hansen - en lovende start på Kennel Texaslia!

25.04.2016
Ny premie på Ellie
Gratulerer til Kay-Rune og Hilde med ny premie på Storbakken's Ft Ellie - 2 starter og 2x 2. AK er en kjempeflott start på jaktprøvekarrieren! Nå gleder vi oss til høsten :)

18.04.2016
Ellie premierte seg i sin første start
Storbakken's Ft Ellie var på sin første jaktprøve i Storlidalen på søndag. En flott 2. AK ble med hjem, vi gratulerer Kay-Rune Hansen og Hilde Rabben! Godt jobba! 

Smiler stort

18.04.2016
Fanta fortsetter å imponere
Texaslia's Fanta fikk sin 4. start sammen med sin 4. fører - denne gangen var Marthe Austvik behjelpelig. Det gikk riktig så godt, og Fanta vartet opp med to tellende fuglearbeid, et av dem med reis. En flott 2. uk ble resultatet, etter at det ble nok rype i lufta gjennom dagen.
Åse stilte Fanta søndag, uten å lykkes. Men Fanta hadde nok kontakt med rypa også denne dagen ;) Nye sjanser kommende helg!
Grattis til kullsøster Zita til Ottar Knudsen som på sin første prøvehelg dro hjem med 3. uk + 2. uk. Tre kullsøstre er nå premiert i dette kullet i vinter (Storbakken's Lucky Macy - Løvenskaret's Birk)

Marthe og Espen sin Åmosens Spencer (Gøts) hadde en knall helg i Storlidalen, med 2. ak + 1. ak, og ble med dette prøvens beste AK hund - topp stemning med andre ord!

18.04.2016
Endelig full klaff for Vinna
Radarparet Vidar og Vinna har luktet på denne en stund, og endelig lyktes de med den siste finishen for å kapre den gjeve 1. AK'n på Altaprøven! Det synes vi var fantastisk artig - gratulerer!!
Storbakken's FA Vinna er etter Brustinden's E Frøy og Reisavannet's Aylo.

 

10.04.2016
VK-premiering i nord
Storbakken's Rocco og Alf Inge Olsen klinket til i finalen på Bodøprøven med en flott 2. vk finale. Gratulerer!
Kul

05.04.2016
Texaslia's suksess i Storlidalen
Kullsøstrene Texaslia's Fanta (vår) og Texaslia's Fibi (til oppdretterne Tore og Yngve Hansen) ble begge stilt av Yngve i Storlidalen på lørdag.
Fibi hadde 3 fuglearbeid, et med reis - og Fanta hadde 2 fuglearbeid med reis. Begge hadde søkskvalitetene i skjønneste orden og det resulterte dermed i 1.UK! Deilig med Derby-billett i boks for Fibi også!
Fanta og Fibi er etter Storbakken's Lucky Macy og Løvenskaret's Birk.

Helt på slutten av dagen, sprang Fibi utfor et 7 m høyt stup. Vi fryktet verre ting, men hun "slapp unna" med brekt fot. Da er hun ute av vårsesongen dessverre, men det ble forsåvidt hell i uhell. Bruddet så fint ut, så vi krysser fingrene for at hun blir like fin og klar til høsten!

05.04.2016
Makita har fått valper
Fem valper kom til verden i helga etter Storbakken's PB Makita og Royalura's H Lord. Et jevnt og fint kull, Eivind Kolstad er oppdretter. Alle valpene er plassert.

22.03.2016 
Rapport fra NM Vinter Andøya
En flott tur har vi hatt til de flotte omgivelsene i nord, og mange fantastiske prestasjoner i gjengen som dro/Malvik Fuglehundklubb har vi kunnet glede oss over!

Kuli ble hjemmeværende med løpetid, dessverre, og våre lånte håp lyktes ikke i NM kval. Ekstra artig ble det da at Texaslia's Fanta på 13 mnd klinket til med premie begge dager i UK. Lørdag 2. UK etter 1 Fur, søndag 1. UK med to fuglearbeid,et med reis! 😀  mamma'n Storbakken's Lucky Macy fikk også en flott 2. Ak etter to fur.

Texaslia's Fanta

15.02.2016
Ny film - i unghundenes paradis
Endelig har vi snekret sammen en ny film - trening av unghunder - vår Texaslia's Fanta (11 mnd) og Smølarypa's Nora (14 mnd) (Kjell Otto Hansen).

Klikk deg inn på denne siden for å se filmen.

Kuli og Åse - Klubbmester Malvik FHK 2016

08.02.2016 Klubbmatch Malvik FHK
Tungt føre for 2-og 4-beinte på årets Klubbmesterskap i Malvik Fuglehundklubb. Likevel fikk vi noen fugler på vingene. Kuli tok vare på sjansen og ble med et fuglarbeid med reis Klubbmester!Whow

Gratulerer også til Storbakken's Lucky Macy og Storbakken's Ellie som premierte seg i Apporkonkurransen (nr. 1 og 3) Smiler

25.01.2016
Nye bilder av valpene 4 uker finner du på kullsiden til Mocca - Buskas

Bilder/videoer blir lagt fortløpende på vår fb-side.

12.01.16 
Spennende bretonkull i Sverige

Valper etter Storbakken's Isabella og Eia ventes om få dager.
Ta en nærmere titt på dette kullet på sidene til svensk bretonklubb.
Interesserte bes ta kontakt snarest med Johan Lindahl: 0046 702544157 .

(Det ble 4 valper - og alle er nå plassert)

12.01.16 
Valpene vokser til

Valpene etter Mocca og Buskas har nå åpnet øynene, og forsøker seg på noe ustødig gange! Jevne og fine valper. Tispa blir boende her, mens alle hannene også er plassert.

Se nye bilder av valpene 2 uker gamle her.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.09 | 23:46

Grattis med fantastiske resultater. Har to tispe ES selv, er veldig glad i "skogsfuglblodet" deres og interessert i valp, tispe.

...
12.08 | 15:18

Så bra - skitt jakt!

/Simon

...
12.08 | 12:52

Heisann,
nei, for så vidt ikke, men det er jo bare et knippe situasjoner som blir filmet.. Det var jevnt over fine størrelser på kullene. :)

...
10.08 | 15:52

Morsom film som får det til å krible!
Sitter dog igjen med et inntrykk av at det var få store kull - er det også ditt inntrykk?

/Simon Killi

...
Du liker denne siden